JaseFrederickDesign

Sustainable Interiors & Consulting

Evanston, Illinois

847-226-1945

jase@jasefrederickdesign.com

‚Äč

Copyright 2019

Send us a message - click here
Corporate Headquarters

After testing multiple space plans, the 7,500 square feet on the south-east side of the floor were chosen for their natural light and flexibility for future expansion.

 

The headquarters required a set number of private offices plus open workstations to accommodate specific departments. We placed workstations in the wide center corridor, leaving enough flexible space to expand, and keeping panels relatively low and transparent to allow natural light throughout the space.

 

See the Before and After Below 

Reception Before

 Open Corridor Before

Kitchen Before

Reception After

Reception After

 Open Corridor After

 Open Corridor After

Kitchen After

Kitchen After